skip to Main Content
El Premi Iluro S’obre A Les Humanitats, Ciències Socials I A Tot El Territori | Diari Maresme

El Premi Iluro s’obre a les humanitats, ciències socials i a tot el territori | Diari Maresme

El Premi Iluro s’obre a les humanitats, ciències socials i a tot el territori

Coincidint amb la seva 60a edició, el Premi Iluro de 2018 arriba amb novetats importants. La Fundació Iluro ja ha editat les bases del guardó, que enguany compta amb un premi de 4.500 euros i la publicació de l’obra. A més, en aquesta ocasió, a més de les investigacions històriques, es convoquen específicament al certamen tots els treballs relacionats amb les humanitats i les ciències socials. També, l’organització ha obert l’àmbit territorial d’estudi i, enguany, hi podran concórrer obres que no siguin exclusivament centrades a Mataró o a la comarca del Maresme, sinó també a qualsevol àmbit territorial en què Mataró o el Maresme tinguin una presència destacada o un interès especial.

Des de la Fundació Iluro expliquen que si habitualment concorrien al premi estudis, memòries, diaris, fons documentals o biografies de caràcter històric i arqueològic, ara el Premi s’obre a més a més a treballs sobre economia, sociologia o filologia entre d’altres, que poden ser tant de caràcter general com particular, i tant d’un període determinat com d’una mirada transversal.

.

Per altra banda, els treballs que optin al premi han de ser originals i inèdits, i no poden estar guardonats per cap altre certamen. Les obres es poden presentar fins al 17 de setembre del 2018 a la seu de la Fundació, i les bases completes es poden consultar a través del web del premi.

Notícia original a Diari Maresme

Back To Top